GYS Prostart 610

GYS Prostart 610

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (09.08.2017): 866,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Зарядно стартово устройство Gys Prostart 610

Наблюдение и условия при зареждането:
Тъй като уредът е стандартен (не е автоматичен), процесът на зареждане се нуждае от наблюдение, за да се избегне кипенето на електролита в акумулатора и евентуалното изтичане на киселина в автомобила. Краят на зареждането може да се определи или според положението на стрелката на амперметъра - когато сочи 0 до 10 А, или в зависимост от времето - ако времето на зареждане надвишава 10 часа.

Няколко акумулатора могат да бъдат зареждани едновременно, ако са свързани паралелно (клеми +  включени към червения накрайник и клеми  - включени към черния накрайник). Тези акумулатори или групи акумулатори трябва да имат еднакъв волтаж 12 V или 24 V.

Използване в режим стартер (start):
Свържете червения кабел към клемата на PROSTART + 12 V или 24 V в зависимост от волтажа на акумулатора.
Свържете червената щипка + към клемата + на акумулатора, а черната щипка  - към клемата - на акумулатора, като се уверите, че има добра електропроводимост. Свържете PROSTART към електрическата мрежа (230V 50Hz). Ако е необходимо предварително зареждане: Поставете превключвателя на позиция "зареждане" за около 10 минути.

Стартиране: Преминете към стартиране без да изключвате уреда от електрическото захранване. Никога не опитвайте да стартирате автомобил, докато уредът е на позиция  CHARGE (зареждане).
Отидете до шофьорската седалка на превозното средство. Като завъртите ключа ще активирате функцията "Стартер". Ако е необходимо, повторете операцията. Ако двигателят не заработи, повторете целия цикъл отново (предварително зареждане, стартиране).

Бележка: Ако двигателят не заработи след няколко опита, това означава, че акумулаторът се нуждае от пълно зареждане или че има друга причина за проблема (механична, електрическа, неизправен акумулатор …)

След приключване на работа, изключете апарата от електрическата мрежа.
Превключете на позиция STOP. Отстранете щипките.

Описание:
Зарядно стартово устройство Gys 230V
зарежда акумулатори с електролит и гел с капацитет 45-600Ah
12-24V
старт 400А 1v/c, 610A 0v/c
отделение за съхранение на кабелите
медна намотка
кабели с дължина 2 м, сечение 25 мм2
размери 33 x 25.64 см
тегло 28 кг
произход Китай.
 
24 месеца гаранция за физически и
12 месеца за юридически лица Продукт известен още и като Prostart610
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^